Bij Vinyleers hebben we ons magazijn op een unieke en efficiënte manier ingedeeld. In plaats van onze platen op genre of artiest te sorteren, hebben we gekozen voor een systeem dat gebaseerd is op alfabetnummers en volgorde van binnenkomst.

We begonnen met de kast van Mark, de eerste die begon met listen, en gaven deze de naam M. Deze kast staat in de eerste ruimte, waardoor het label 0-1-LP-M is. Elke plaat die binnenkomt, krijgt een volgnummer: 1, 2, 3, 4, enzovoort. Dit systeem helpt ons om de platen op volgorde van binnenkomst te houden, zonder rekening te houden met genre of artiest.

Dit is wat wij een chaotisch georganiseerd systeem noemen en dat heeft een belangrijk voordeel: we kunnen altijd de juiste plaat terugvinden, ongeacht welke platen samen in één bestelling worden gekocht. Of iemand nu ABBA en Zappa tegelijkertijd bestelt, we kunnen de platen snel en efficiënt vinden.

Een belangrijke reden waarom we dit systeem hanteren, is dat het voorkomt dat platen verkeerd worden teruggezet. Met meer dan 140.000 producten in onze kasten zou een verkeerd teruggezette plaat moeilijk te vinden zijn. Daarom laten we niet zomaar iedereen ons magazijn in. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten precies hoe ze met ons systeem moeten omgaan, zodat we altijd de juiste plaat kunnen vinden en naar jou kunnen versturen.

Bij Vinyleers streven we ernaar om elke bestelling nauwkeurig en snel af te handelen. Onze unieke magazijnindeling speelt een cruciale rol in het behalen van deze doelstelling en zorgt ervoor dat we jou de beste service kunnen bieden.

×