Bij Vinyleers hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze platen. Daarom graden wij elke plaat en hoes zorgvuldig volgens een standaard systeem namelijk de Goldmine Standard. Je vind hier meer informatie. Dit systeem beoordeelt de platen op een schaal van Mint, Near Mint, Very Good+, Very Good, Good, Fair en Poor. Elk detail telt voor ons, van de kleinste kras tot de algehele staat van de hoes.

Wij zijn over het algemeen strenger dan andere verzamelaars: wanneer een plaat een lichte beschadiging heeft of twijfelachtig is in welke categorie deze valt, kiezen we altijd voor een lagere classificatie. Hierdoor zijn onze klanten altijd verzekerd van de kwaliteit die ze verwachten, of zelfs beter.

We voeren dit proces altijd zelf uit, zonder de beoordeling van de oorspronkelijke eigenaar te vertrouwen. Wanneer wij een collectie inkopen, gaan we deze zorgvuldig beprijzen en beschrijven op basis van onze eigen kwaliteitsnormen. Dit betekent dat je bij Vinyleers altijd kunt rekenen op een nauwkeurige en eerlijke beoordeling van elke plaat.

Onze rigoureuze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt kopen bij Vinyleers, wetende dat elke plaat die je ontvangt aan onze hoge standaarden voldoet. We geloven in transparantie en consistentie, wat onze klanten waarderen en wat ons onderscheidt in de markt van tweedehands platen.

Bij Vinyleers is het onze missie om je de beste luisterervaring te bieden met zorgvuldig gegradeerde platen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Ons team staat klaar om elke plaat grondig te inspecteren en te beoordelen, zodat jij kunt genieten van de muziek zoals het bedoeld is.

×